30 Nisan 2007 Pazartesi

YALNIZ KALPLER DİZİSİNİN YILDIZLARI (YENİ)

“Yalnız Kalpler dizisinde hepsi tiyatro kökenli olan deneyimli bir oyuncu kadrosu var.”

HÜRRİYET NARİN Yıllarca caz şarkıcılığı yaptı. Oyunculuğu denemek istedi ve bu diziyle başarılı bir performans gösterdi. İyi bir caz şarkıcısı olduğu kadar iyi bir oyuncu olduğunu da Yalnız Kalplerde sergilemiş olduğu performansıyla kanıtladı.
ŞERİF ŞAHİNER Uzun yıllar tiyatro sanatçısı olarak bir çok oyunda başarılı roller sergiledikten sonra Ankara’dan İstanbul’a gelerek dizilerde oynamak ve şansını denemek istedi. Yalnız Kalpler dizisinde sergilediği performansıyla dizi oyuncusu olarak ta başarılı olabileceğini kanıtladı.


ZÜLEYHA KARYAĞDI Zaten yıllardır dizi oyunculuğu ve seslendirme sanatçılığı yapan Züleyha Karyağdı Yalnız Kalplerde sergilediği oyunculuğuyla kariyerini pekiştirmiş oldu.

NUMAN ÇAKIR Uzun yıllar futbolculuk yapan Numan bir süredir dizilerde ve filmlerde oyunculuk yapmaya başlamıştı. Yalnız Kalplerde sergilediği başarılı oyunculuğu ve rolün üstüne elbise gibi uymasıyla yıldızı parladı.

MERVE PEKAR Dizide ortaya koyduğu performans ve sergilediği başarılı oyunuyla göz dolduruyor.

ESİN ÖNER Dizide ortaya koyduğu performans ve sergilediği başarılı oyunuyla kendisinden söz ettirmeye devam ediyor.


NEVİN EFE uzun yıllar tiyatro sinema ve televizyon dizilerinde başarılı kompozisyonlarıyla bilinen Nevin Efe Yalnız Kalpler dizisinde de oynadığı Hanımağa rolüyle başarılı bir performans sergiliyor .

ÇOCUK OYUNCULAR Dizinin çocuk oyuncuları Maria Vicicini ve Güneş seven de başarılarının doruğunda Melek ve Mete rollerin de gösterdikleri performansla göz doldurmaya devam ediyorlar…

DİZİDEKİ DİĞER OYUNCULAR Hepsi daha önce bir çok dizide ve filmde başarılı oyunlar çıkarmış deneyimli oyuncular olan Sİ Kİ DİĞER OYUNCULARediyorlşve Güneş seven de başarılarının doruğunda Melek ve Mete rollerinsde gösterdikleri performansla gSaadet Gürses (Terzi Necibe) Erdal Parmaksız (Ekrem) İsmet Erten (Haşmet bey) Nevin Efe (Ziynet Hanım) Adnan Ersöz (yanaşma) Alp Derilgen (yanaşma) İsmail Düvenci (emekli hakim) Ece Kabaoğlu (Dilan) Mahmut Gürses (bar sahibi İsmet) Cansu Polat (hizmetçi) ve Ali Rıza Soydan (Bedir) rollerini başarıyla oynuyorlar…

Hiç yorum yok: