27 Nisan 2007 Cuma

HAYATIN KENDİSİ YALNIZ KALPLER DİZİSİ

Yalnız kalpler dizisinde dönen dolapların entrikaların çevrilen üçkağıtların ardı arkası kesilmiyor…
Tıpkı hayatın içinde olduğu gibi dizide de çıkar uğruna, insanların birbirlerinden menfaat sağlama başkalarının sırtından geçinme adına nasıl dolaplar çevirebileceği Şerifin çevirdiği dolaplarla o kadar güzel anlatılıyor ki… Dizide bu günkü ortamı ve hayatın kendisini bulabiliyoruz..

Çıkarların egemen olduğu çıkarcılık ve faydacılığın yaygınlaşarak değerlerin alt üst olduğu ve çıkar uğruna kavgaların savaşların çoğaldığı dünyada maalesef Şerif karakterleri de çoğalmaya başladı.

Yalnız kalpler dizisi bu olguyu o kadar yalın bir dille anlatıyor. O kadar doğal biçimde hayatın resmini yaşamın kesitini gözler önüne seriyor ki izleyen hemen her kes içinde kendisine ait bir şeyler bulabiliyor.

Dizinin bu hafta gösterilecek olan bölümleriyle beraber ilerleyen bölümlerde bu entrikalar daha da çoğalacak ve tıpkı hayatın içindeki gibi içinden çıkılamayacak bir duruma gelecektir.

İlgiyle ve merakla izlenen Yalnız kalpler dizisi kanal1 televizyonunda hafta içi her gün saat 12.00 de yayınlanıyor…

Dizinin yönetmenliğini Ahmet Hoşsöyler yapıyor. Senaryosunu Vilmer Özçınar ’ın yazdığı dizide Uzun zaman yurt dışında caz şarkıları söylemiş olan Hürriyet Narin (Lutfiye) Şerif Şahiner (Şerif) Merve Pekar (Nazlı) Züleyha Karyağdı (Zühre) Murat Özdemir (Murat) Esin Öner (Güler Karan) Saadet Gürses (Terzi Necibe) Tamer Özceviz (Osman) Erdal Parmaksız (Ekrem) Güneş Seven (Mete) İsmet Erten (Haşmet bey) Nevin Efe (Ziynet Hanım) Adnan Ersöz (yanaşma) Alp Derilgen (yanaşma) İsmail Düvenci (emekli hakim) Numan Çakır (Numan) Figen Ece Kabaoğlu (Dilan) Mahmut Gürses (bar sahibi İsmet) Cansu Polat (hizmetçi) ve Ali Rıza Soydan (Bedir) rollerini oynuyorlar…

Yalnız Kalpler dizisi bir çoğu Tiyatro kökenli olan deneyimli kadrosuyla da başarılı bir dizi olmaya devam ediyor.

1 yorum:

damar dedi ki...

şerif abiyi çok seviyorum yalnız kalpler dizisinde başarılı performans sergiledi başarıların devamını diliyorum